Montering af Duka One S6W pris fra 8500kr

DUKA One S6W er en af Duka Ventilations modeller med indbygget Wi-Fi, hvilket muliggør en nemt styring via App. Appen gør så at du nemt at tillpasse dit behov af frisk luft og varme, den giver mulighed for mere individuel styring inkl.. uge program, så ventilationen nemt kan tilpasses den enkelte person og boligs behov.

Modellen Duka One S6W har to indbyggede motorer som sørger for, at der ikke skabes overtryk i rummet, da der konstant suges den samme mængde luft ud som der blæses ind. DUKA One S6W monteres direkte i ydermuring, hvilket giver en nem installation uden rørføring i hele boligen. Løsningen består af en murgennemføring med keramisk veksler, udvendig hvid stormskærm, indvendig lav-energi tovejs-ventilator samt fjernbetjening.

Montering af Duka One S6W pris

Elektriker Hvidovre tilbyder montering af model S6W inkl. moms, enhed, håndværkerfradrag, boring af huller til en totalt pris på 8500kr i København. Så slip fri fra alt stress omkring hvordan du selv skal få tid til at montere den Duka du ønsker, lad os klare opgaver for dig til en fair pris.

Elektriker Hvidovre monterer selvføgelig andre modeller af Duka og ikke kun S6W, nogle andre modeller vi monterer er;

  • Duka One S6
  • Duka One Pro, 50 plus, mini

Skriv til og og få en fast pris på den model du ønsker. Kørsel kan være gratis i Hvidovre! Vi samarbejder med Amagers Elektriker, så de er også mulighed at få gratis kørsel hvis du søger efter; Elektriker Amager.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.